Den nya modellen MARSUND 30 finns presenterad på sidan marsund.fi

Tietoja uudesta mallista MARSUND 30 lötyy sivulla marsund.fi

MARSUND 906

Marsund 906 on hyvin varustettu puoliliukuva matkavene, jolla on tunnetusti hyvät meriominaisuudet. Sitä on kehitetty vuosikymmenien ajan ja tuloksena on erittäin toimiva vene, joka on tehty merellä elämistä varten. Marsund 906 on huolella tehdyllä mahonkisisustuksellaan perinteikäs mutta nykyaikainen vene, joka säilyttää arvonsa myös tulevaisuudessa.
  
Salongissa on lukittava ovi taakse avotilaan, sekä ovi etuhyttiin. Iso liukuva kattoluukku tekee tilan ilmavaksi. Salongin suuren pöydän ääreen mahtuu hyvin viisi henkilöä syömään. Paapuurin puolella laitaa vasten on säilytyslokeroita. Salongissa on seisomakorkeus (185-195 cm). Pentteri ja veneen ohjaamo ovat styyrpuurin puolella. Pentterin varustukseen kuuluu hella (lisävarusteena uuni), jääkaappi, painevesi (lämminvesi lisävarusteena), tiskiallas, 3 kpl laatikoita, leikkuulauta, iso astiakaappi liukuovilla ja roskalaatikko. Kääntämällä ohjaajan istuin eteenpäin saadaan pentteriin entistäkin suurempi laskutila.
  
Keulahytin makuupaikat ovat yli kaksi metriä pitkät, ja lisälevyllä saadaan keulaan kolmas makuupaikka. Vuoteiden nostokansien alla on säilytystilaa molemmin puolin. Styyrpuurin puolella on iso vaatekaappi jossa on hylly ja tanko. Vaatekaapin ovi toimii samalla myös keulahytin ovena. Paapuurin puolella on TV-hylly sekä säilytystilaa isommille tavaroille. Makuupaikkojen yläpuolella on molemmin puolin hylly pikkutavaroille, ja säilytystilaa on myös veneen keulassa. Kattoluukku ja kaksi ikkunaa antavat valoa keulahyttiin.
    

WC:ssä on seisomakorkeus (183 cm) ja sen ovi avautuu avotilaan. WC:n varustukseen kuuluu vesivessa septitankilla ja tankkivahdilla, pesuallas painevedellä (lämminvesi + bidee-suihku lisävaruste), peilikaappi, lasiteline, venttiili katossa ja ovessa.

Avotilan penkkien alla on runsaasti säilytystilaa lepuuttajille, köysillesekä muille varusteille. Penkeissä on tiikkirimoitus. Veneen takaosassakin on säilytystilaa ja takalaipion luukusta saa kätevästi tukevan irtojalan avulla avotilaan kunnollisen ulkopöydän. Avotilan voi kattaa kaarilla varustetulla kuomulla, jonka voi helposti kaataa alas. Marsund 906:ssa on myös käytännöllinen uimataso ja uimatikkaat. Tasolla on teline ankkurille ja laatikko kaasupullolle.

 
  

MARSUND 430

MARSUND 490

VENEVEISTÄMÖPERINTEET

PELLINKI

Esitteestä (420 kb pdf) tarkemmat tekniset tiedot.
Vakiovarustus (pdf 40 kb)

Lisävarustus (pdf 400 kb)

Veneveistämö Arne Andersson
Marsundintie 39
07390 SUURPELLINKI
puh
040 544 4004

Foto: Jussi Leppänen