Den nya modellen MARSUND 30 finns presenterad på sidan marsund.fi

Tietoja uudesta mallista MARSUND 30 lötyy sivulla marsund.fi

MARSUND 906

Marsund 906 är en välutrustad halvplanande långfärdsmotorbåt, med erkänt goda sjöegenskaper. En välfungerande båt gjord för sjöliv, utvecklad i skärgården under årtionden. Marsund 906 med sin handgjorda mahognyinredning är en båt med traditioner, gjord för framtiden.
Salongen avskiljs av den låsbara ytterdörren samt av en dörr mot förhytten. Den stora skjutluckan i taket gör utrymmet luftigt, det är ståhöjd i salongen (185-195cm). Vid salongsbordet ryms fem personer. Pentryt och styrplatsen är placerade på styrbordssida. Längs babordssida finns stuvfack. Pentryt är utrustat med spis, kylskåp, tryckvatten, diskho, ett rymligt kärlskåp med skjutdörrar, tre lådor, skärbräde, samt utfällbar låda för sopor. Större avställningsyta bildas då förarstolen fälls framåt.
  
Förhyttens kojer är drygt två meter långa. Med en tilläggsskiva bildas en tredje kojplats. På styrbordssida finns ett rymligt klädskåp med stång och hylla. Klädskåpets dörr fungerar också som dörr mot salongen. På babordssida finns en TV-hylla. Stuvutrymme finns på babordssida, i förpiken samt under kojerna. Ovanför kojerna finns hyllor. En taklucka samt två fönster ger hytten ljus.
    

Dörren till WC öppnas mot sittbrunnen. Utrymmet har ståhöjd (183 cm). Till utrustningen hör vattenklosett med septiktank och tankvakt, tvättställ med tryckvatten, spegelskåp, glasställning, ventiler finns i taket och dörren.

Bänkarna i sittbrunnen har teakgarnering. Under bänkarna i sittbrunnen finns rejält med stuvutrymme för fendertar, rep och övrig utrustning. Det bakre skottets lucka kan tillsammans med ett löst ben göras till ett behändigt utebord. Sittbrunnen kan täckas med ett kapell med bågar, kapellet kan fällas ner bakåt. Marsund 906 är utrustad med en badplattform och stege. På plattformen finns plats för ankaret samt utrymme för en gasflaska.

 
  

MARSUND 430

MARSUND 490

BÅTBYGGERIHISTORIA

PELLINGE

 

Broschyren innehåller närmare teknisk data (pdf 420 kb)
Standardutrustning (pdf 80 kb)

Tilläggsutrustning (pdf 400 kb)

Båtbyggeri Arne Andersson
Marsundsvägen 39
07390 STOR-PELLINGE
tfn 040 544 4004

Foto: Jussi Leppänen